מתכוונים להכין פיצה באופן ביתי ולא סגורים על סוג הגבינה הרצוי? אם חשבתם להסתפק בגבינה צהובה רגילה – תעצרו מיד! פיצה מושלמת חייבת לכלול בתוכה גבינת מוצרלה איכותית, אחרת זה באמת לא שווה. במאמר הבא ריכזנו לכם כמה עובדות מעניינות על הגבינה האיטלקית:

מוצרלה: קווים לדמותה

מה בנוגע לבריאות?

למרות הסטיגמה על גבינה שמנה שמזיקה לבריאות, יש לנו כמה עובדות שינפצו לכם את המיתוס המוכר:

אולם, חשוב לציין כי גבינת מוצרלה פחות בריאה ומומלצת לכאלו הסובלים מכבד שומני, מחלות כלי דם ולב או כולסטרול גבוה. 

לסיום: כמה טיפים בנוגע למוצרלה

לסיכום, 

גבינת מוצרלה היא הלב של הפיצה, וכיום ניתן למצוא אותה בכל מכולת או סופר. בנוסף, היא עשירה ברכיבים החיוניים לבריאותנו, ולצד זאת אין להפריז בשימוש בה עקב אחוזי השומן הגבוהים שבה. אם הייתה לכם התלבטות – גבינת מוצרלה היא הגבינה המתאימה ביותר להכנת פיצה. בתיאבון!