גבינות לפיצה

Italian Mediterranean European  - pastel100 / Pixabay

עם הגבינות הטובות לפיצה, מרשת הפיצות הפופולארית ביותר בעולם, פיצה האט, ועם מגוון תוספות כמו מוצרלה, גבינה, עגבניות, בזיליקום, בצל, שום, פלפלים, עגבניות ועוד. עם הגבינה הגרועה ביותר אי פעם, יצרנית הפיצה המפורסמת ביותר באמריקה, פאפא ג'ון, בתפריט.

מתכון לפיצה גבינה קלה נלחץ ברוטב עגבניות תוצרת בית ומעליו מגוון תוספות כמו מוצרלה, גבינה, עגבניות, בזיליקום, בצל, שום, פלפלים ועוד. עם הגבינות הטובות ביותר לפיצה, של רשת הפיצות הפופולארית ביותר בעולם, פיצה האט, תוכלו לגלח, לגרד או לגרוס את הגבינה הקשה לפיצה טרייה. ניתן לגלח גבינה מגוררת (גרנה פדאנו, צ'דר, פרובולונה, מוצארלה) על פיצה או לגרדה או לגלח, ואפילו את הגבינה הקשה ביותר ניתן לגרוס ולגלח לפיצות טריות.

כדי להשיג את שילובי הגבינות הטובים ביותר לפיצה, ערבב את הגבינות ברשימה זו בדרכים שונות. לאחר שתדעו מה זוגות טוב ומה לא, תוכלו להתחיל להתנסות בהוספת גבינות מיוחדות כמו מוצרלה, צ'דר, פרובולון, פרמז'ן או אפילו שילוב של שלושתם.

יש לשלב בין צ'דר, פונטינה, קתדרלה וגאודה עם כל התוספות האחרות שישמשו, מכיוון שהן טובות מאוד בטעמן. הימנע מגבינה מעובדת לפיצה, כגון מוצרלה, פרובולון, פרמזן, צ'דר וגבינה מעובדת אחרת.

תלוי איך רוצים להמיס אותו ולבצע אותו, עדיף להוסיף אחד או יותר מהאחרים. מוצרלה היא עדיין גבינת הפיצה הטובה ביותר בגלל כל הגורמים הנ"ל, אך בגלל גדילי הגבינה המומסים לעיל שיכולים ליצור או לשבור את חווית הפיצה, הייתי עומד בה. סוג זה של פרובולון יכול להיות גבינה נהדרת לפיצה, יש לה חריפות מעט יותר מגבינת מוצרלה ולעיתים מעורבב עם מוצרלה כדי לתת לפיצה שלך עומק טעם רב יותר.

פרמיג'אנו – ניתן לשלב את רג'יאנו סטרבצ'יו עם כל גבינה לפיצה על ידי שפשוף עליה מעל לפני ההגשה ליצירת טעם נחמד וחזק. כמובן שהגבינה הטובה ביותר בפיצה היא זו שנמסה ונמסה כשמחממים אותה כדי לתת לכם את כל הגבינה המושכת עליה אתם חולמים. אני משתמש בה כדי להוסיף את הפיצה שלי מכיוון שהיא נותנת דחיפה נפלאה לטעם ומסייעת בריכוך הגבינה היבשה.

מוצרלה היא בחירה טובה, אבל זו לא האופציה היחידה, אז זכרו לאפות את הפיצה בפעם הבאה ולחשוב על תוספות. בין אם אתם מכסים קרום דק או קרום סמיך בגרגירי פלפל, פלפלים ואנשובי, היכולת להמיס את הגבינה ולהמיס אותה בתנור היא המפתח להנאה מפיצה. חלק מהסועדים הרעבים עשויים להתווכח על פיצת תוספת, אך רוב האנשים מסכימים שגבינה על הפיצה שלהם צריכה להיראות חומה זהובה ובעלת מידה נכונה של גמישות.

מכיוון שמוצרלה היא כל כך תכליתית, זו הבחירה הראשונה לתערובות גבינה, אך זו האפשרות הטובה ביותר אם היא מוסיפה רק כגבינה לפיצה. מוצרלה עם לחות נמוכה, עשויה מחלב מלא, היא גם אפשרות טובה, אם זו הגבינה היחידה שלכם, הוסיפו אותה לפיצה.

אם אתה לא מוצא גבינת לבנים רגילה, אתה יכול לערבב מוצרלה עם מנסטר, מונטריי ג'ק או גבינת איכרים. אחד הסוגים המצויים בפיצה באזורים מסוימים הוא גבינת לבנים מוויסקונסין. גבינה זו, שהתפרסמה בעיר סנט לואיס במערב התיכון, משלבת צ'דר, גבינה שוויצרית ופרובולון כדי להכין גבינה רכה יותר ומעולה על עוגות. משתמשים בגבינת בריקים בפיצות דטרויט המעוצבות בצורה דומה, המורכבות מהגבינה כבסיס לקרום, לציפוי ולרוטב, כמו גם במתכוני פיצה רבים אחרים.

רוטב גבינה נמס זה משמש לעתים קרובות במחשבי מקינטוש והיה כמובן תוספת פיצה נהדרת. פיזור גבינת פרמזן על פיצה יספיק, אבל אני ממליץ לשים אותה על פיצה סיציליאנית, מרגריטה והוואי.

עכשיו כשכיסית # את כל הגבינה, בדוק את רטבי הפיצה האהובים עלי כדי להשלים את חווית הפיצה המלאה.

רובנו מסכימים שיש שלושה סוגי גבינות לפיצה: מוצרלה, צ'דר, פרמזן ופרובולון הם ארבעת סוגי הפיצה העיקריים. ישנן גבינות רבות אחרות שתוכלו לשלב בעוגות הגורמה שלכם בכדי להעניק טעם ייחודי, בין אם מדובר במגוון גבינות כמו רוטב גבינה או שילוב של שתיהן. אמנם מדובר ב -3 פיצות הגבינה שלי, אך ייתכן שישנם סוגים רבים אחרים של גבינה שמתווספים לעיתים לפיצה מסוימת שאולי אפילו לא שמתם לב אליה. אולי אפילו תוכל להשתמש בכמה מהם שתרצה, אך שים לב לכמה גבינה ניתן להשתמש בפיצה לפני שהיא מאבדת מהבחנה שלה ומומלץ להשאיר אותה ללא ערבוב.

חקירה קטנה חשפה רשימה של הגבינות הנפוצות ביותר לפיצה בארצות הברית ובקנדה, כמו גם בכמה מדינות אחרות.